top of page

DASAR KEDAI

Dasar Privasi ini menerangkan bagaimana EvGuru.com.my ("Laman" atau "kami") mengumpul, menggunakan dan mendedahkan Maklumat Peribadi anda apabila anda melawati atau membuat pembelian daripada Laman ini.

MENGUMPUL MAKLUMAT PERIBADI

Apabila anda melawati Tapak, kami mengumpul maklumat tertentu tentang peranti anda, interaksi anda dengan Tapak dan maklumat yang diperlukan untuk memproses pembelian anda. Kami juga mungkin mengumpul maklumat tambahan jika anda menghubungi kami untuk mendapatkan sokongan pelanggan. Dalam Dasar Privasi ini, kami merujuk kepada sebarang maklumat yang boleh mengenal pasti individu secara unik (termasuk maklumat di bawah) sebagai "Maklumat Peribadi". Lihat senarai di bawah untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Maklumat Peribadi yang kami kumpulkan dan sebabnya.

Maklumat peranti

 • Contoh Maklumat Peribadi yang dikumpul: versi pelayar web, alamat IP, zon waktu, maklumat kuki, tapak atau produk yang anda lihat, istilah carian dan cara anda berinteraksi dengan Laman.

 • Tujuan pengumpulan: untuk memuatkan Tapak dengan tepat untuk anda, dan untuk melakukan analitik pada penggunaan Tapak untuk mengoptimumkan Tapak kami.

 • Sumber koleksi: Dikumpul secara automatik apabila anda mengakses Tapak kami menggunakan kuki, fail log, suar web, tag atau piksel.

 • Pendedahan untuk tujuan perniagaan: dikongsi dengan pemproses kami WIX.

Maklumat pesanan

 • Contoh Maklumat Peribadi yang dikumpul: nama, alamat pengebilan, alamat penghantaran, kaedah pembayaran (TIDAK termasuk nombor kad kredit ), alamat e-mel dan nombor telefon.

 • Tujuan pengumpulan: untuk menyediakan produk atau perkhidmatan kepada anda untuk memenuhi kontrak kami, untuk memproses maklumat pembayaran anda, mengatur penghantaran, dan memberikan anda invois dan/atau pengesahan pesanan, berkomunikasi dengan anda, menapis pesanan kami untuk kemungkinan risiko atau penipuan, dan apabila selaras dengan keutamaan yang telah anda kongsikan dengan kami, berikan anda maklumat atau pengiklanan yang berkaitan dengan produk atau perkhidmatan kami.

 • Sumber koleksi: dikumpul daripada anda.

 • Pendedahan untuk tujuan perniagaan: dikongsi dengan pemproses kami WIX.

Maklumat sokongan pelanggan

 • Contoh Maklumat Peribadi yang dikumpul: nama, alamat pengebilan, alamat penghantaran, kaedah pembayaran (TIDAK termasuk nombor kad kredit ), alamat e-mel dan nombor telefon.

 • Tujuan pengumpulan: untuk menyediakan sokongan pelanggan.

 • Sumber koleksi: dikumpul daripada anda.

RENDAH

Tapak ini tidak bertujuan untuk individu di bawah umur 18 tahun. Kami tidak sengaja mengumpul Maklumat Peribadi daripada kanak-kanak. Jika anda adalah ibu bapa atau penjaga dan percaya anak anda telah memberikan kami Maklumat Peribadi, sila hubungi kami di alamat di bawah untuk meminta pemadaman.

BERKONGSI MAKLUMAT PERIBADI

Kami berkongsi Maklumat Peribadi anda dengan pembekal perkhidmatan untuk membantu kami menyediakan perkhidmatan kami dan memenuhi kontrak kami dengan anda, seperti yang diterangkan di atas. Sebagai contoh:

 • Kami menggunakan Wix untuk menghidupkan kedai dalam talian kami. Anda boleh membaca lebih lanjut tentang cara Wix menggunakan Maklumat Peribadi anda di sini:  https://www.wix.com/about/privacy .

 • Kami mungkin berkongsi Maklumat Peribadi anda untuk mematuhi undang-undang dan peraturan yang berkenaan, untuk membalas sepina, waran geledah atau permintaan lain yang sah untuk maklumat yang kami terima, atau sebaliknya melindungi hak kami.

Pengiklanan Tingkah Laku

Seperti yang diterangkan di atas, kami menggunakan Maklumat Peribadi anda untuk menyediakan anda dengan iklan yang disasarkan atau komunikasi pemasaran yang kami percaya mungkin menarik minat anda. Sebagai contoh:

 • Kami menggunakan Analitis Google untuk membantu kami memahami cara pelanggan kami menggunakan Tapak. Anda boleh membaca lebih lanjut tentang cara Google menggunakan Maklumat Peribadi anda di sini:  https://policies.google.com/privacy?hl=ms .Anda juga boleh menarik diri daripada Google Analitis di sini:_cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_ https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

 •  Kami berkongsi maklumat tentang penggunaan Tapak ini, pembelian anda dan interaksi anda dengan iklan kami di tapak web lain dengan rakan kongsi pengiklanan kami. Kami mengumpul dan berkongsi beberapa maklumat ini secara langsung dengan rakan kongsi pengiklanan kami, dan dalam beberapa kes melalui penggunaan kuki atau teknologi serupa yang lain (yang anda boleh bersetuju, bergantung pada lokasi anda).

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang cara pengiklanan yang disasarkan berfungsi, anda boleh melawati halaman pendidikan Network Advertising Initiative (“NAI”) di  http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how- adakah-ia-berfungsi .

Anda boleh menarik diri daripada pengiklanan yang disasarkan dengan:

[TERMASUKKAN PAUTAN KELUAR DARI MANA-MANA PERKHIDMATAN YANG DIGUNAKAN. PAUTAN BIASA TERMASUK:

Selain itu, anda boleh menarik diri daripada beberapa perkhidmatan ini dengan melawati portal ikut serta Perikatan Pengiklanan Digital di:  http://optout.aboutads.info/ .

Kenalan

Untuk maklumat lanjut tentang amalan privasi kami, jika anda mempunyai soalan, atau jika anda ingin membuat aduan, sila hubungi kami melalui e-mel di myevguru@gmail.com

bottom of page