top of page
atome-X-evguru-logo-3.png

Kami kini menerima...

atome X evguru logo-2.png

Beli sekarang.

Bayar kemudian.

RSVP

Debit dan kad kredit diterima

  • Facebook
  • Instagram

3 pembayaran mudah.

0% faedah.

3 langkah mudah apabila anda membayar dengan Atome

Beli Sekarang, Bayar Kemudian, 0% Faedah

Langkah 1 - Muat Turun Apl

+ Muat turun aplikasi Atome pada telefon pintar anda.

Langkah 2 - Daftar Keluar

+ Pilih Atom dalam halaman pembayaran semasa pembayaran di tapak web ini.

Langkah 3 - Pembayaran

Atome akan membahagikan bil anda secara automatik kepada 3 pembayaran yang mudah dan sama. Faedah sifar. Caj perkhidmatan sifar. Anda akan membuat pembayaran pertama pada masa pembelian. Dua pembayaran seterusnya akan berselang 30 hari.

Bagaimana jika sebut harga yang anda terima tidak disenaraikan di kedai ini?

Anda juga boleh membayar dengan Atome jika anda menerima tawaran untuk perkhidmatan/produk yang tidak disenaraikan di kedai dalam talian kami. Hanya beritahu kami jika anda ingin membayar dengan Atome dan kami akan menghantar invois Atome kepada anda. Kemudian anda membayar di sana

How-It-Works-Atome.png

Mengenai Atom

Ditubuhkan pada 2017, Atome ialah sebuah syarikat teknologi yang berpangkalan di Singapura dengan misi untuk mencipta kehidupan yang lebih baik untuk pengguna melalui akses kewangan dan teknologi yang lebih besar.

 

Atome telah membantu lebih 10 juta pelanggan mengakses kredit di Asia Tenggara, India dan China.

 

Atome ialah anak syarikat ADVANCE.AI, syarikat data besar dan kecerdasan buatan C-Series yang berpangkalan di Singapura yang merupakan sebahagian daripada konsortium yang memohon lesen perbankan borong digital Singapura. ADVANCE.AI telah mengumpulkan lebih daripada $130 juta dalam pembiayaan sejak 2016.

Minta nasihat sekarang

EV GURU  now in
MALAYSIA 🇲🇾

Ucapkan selamat tinggal kepada tekanan mengisih pelbagai petikan, kos dan kerumitan memikirkan kertas kerja untuk mendapatkan permit dan rebat.

 

Kami mempunyai pasukan juruelektrik profesional dan pakar untuk memastikan setiap pemasangan mengikut kod dan memenuhi piawaian dunia. Produk dan amalan kami memenuhi semua piawaian EU, UK dan AS. Kos adalah terbuka dan telus. 

HUBUNGI KAMI & KAMI PASANG PENGEcas EV UNTUK ANDA!

ev-guru-tesla.jpg
bottom of page