top of page
evguru-business-header-background.jpg

Kalkulator Masa Pengecasan EV_cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_

Masa Pengecasan Berdasarkan Tahap Caj Sasaran
(Tanda halaman sekarang (CTRL+D!) )

Berikut ialah alat yang mudah digunakan untuk mengira masa pengecasan Kenderaan Elektrik (EV) anda. Sila ikuti panduan langkah demi langkah di bawah.

Ambil perhatian bahawa keputusan mungkin berbeza daripada nombor sebenar kerana terdapat banyak faktor dan pembolehubah lain, seperti keadaan bateri dan pengecas, jenis pengecas/kabel, paras bateri, dsb. 

*Jika bateri EV di bawah 20% atau melebihi 80%, kelajuan pengecasan dikurangkan separuh daripada kelajuan biasa. Ini adalah ciri terbina dalam oleh pengeluar EV untuk mengoptimumkan hayat bateri dan mengelakkan pengecasan berlebihan.

EVGURU-homepage-banner-lightning-one-left.png
evguru-business-why-background.jpg

Untuk mengira masa pengecasan untuk jarak tertentu, gunakan alat di bawah:

Masa Mengecas Berdasarkan Jarak

Berikut ialah alat yang mudah digunakan untuk mengira masa mengecas kenderaan elektrik anda. Ambil perhatian bahawa pengiraan ini tidak mengambil kira tahap bateri semasa dan kapasiti bateri anda . Jika bateri EV anda telah mempunyai tahap kuasa yang tinggi, anda mungkin tidak perlu mengecas selama itu.

Ambil perhatian bahawa keputusan mungkin berbeza daripada nombor sebenar kerana terdapat banyak faktor dan pembolehubah lain, seperti keadaan bateri dan pengecas, jenis pengecas/kabel, paras bateri, dsb. 

Adakah anda sedang mencari penyelesaian pengecasan EV?

EvGuru menyediakan pengecas rumah pintar dan perkhidmatan pemasangan yang memenangi anugerah, rangkaian pengecasan pantas (Pengecas DC) dan kad dan apl cas semula. Kami juga menyediakan penyelesaian pengecasan EV untuk pertubuhan komersial dan perniagaan yang berbeza.

Shared-Parking-Slot-icon.png

Untuk perniagaan

Produk & perkhidmatan kami

Stesen Pengecasan

electric-station(1).png

Kami menawarkan pelbagai stesen pengecasan kenderaan elektrik berkualiti tinggi yang diperakui jurang negeri dalam julat harga dan ciri yang berbeza.

Pengurusan Pengecasan

cms.png

Kami menyediakan sistem CMS yang membolehkan perniagaan mengurus pengecas mereka dengan cekap, termasuk pengurusan beban, harga, pengebilan, hak akses dan banyak lagi. 

Mengecas aksesori A

plug.png

Kami mempunyai semuanya, daripada kabel pengecasan, palam pengecasan, meter, DB, MCB, RCCB, aksesori pelekap kepada kad RFID. EvGuru, sokongan anda yang paling penting!

penuh
Perkhidmatan

planning.png

Daripada konsep, perancangan, pemasangan, harga, gerbang pembayaran sehinggalah sokongan, kami membantu perniagaan anda bermula dengan lancar.

Minta nasihat sekarang

Hantar mesej kepada kami
dan kami akan menghubungi anda sebentar lagi.

Terima kasih kerana menghantar!

Untuk Setiap Jenama & Model  ϟ

EV GURU  now in
MALAYSIA 🇲🇾

Ucapkan selamat tinggal kepada tekanan mengisih pelbagai petikan, kos dan kerumitan memikirkan kertas kerja untuk mendapatkan permit dan rebat.

 

Kami mempunyai pasukan juruelektrik profesional dan pakar untuk memastikan setiap pemasangan mengikut kod dan memenuhi piawaian dunia. Produk dan amalan kami memenuhi semua piawaian EU, UK dan AS. Kos adalah terbuka dan telus. 

HUBUNGI KAMI & KAMI PASANG PENGEcas EV UNTUK ANDA!

ev-guru-tesla.jpg
bottom of page