top of page
evguru-business-header-background.jpg

Pengecasan DC Ultra-Pantas

Penyelesaian pengecasan DC untuk tempat letak kereta, stesen minyak, armada dan perniagaan

Untuk menggunakan Stesen Pengecas DC Ultra-Fast EvGuru, pasangkannya dan mulakan pengecasan. Dengan CMS dan Apl EvGuru, anda boleh menyemak ketersediaan, memantau status pengecasan atau mendapat pemberitahuan apabila anda sudah bersedia untuk pergi.

EvGuru-Reseller-and-Partners-Program.jpg

Berminat untuk Menganjur Stesen Pengecas DC?

Mohon untuk memasang Stesen Pengecas DC di harta perniagaan anda

Innovative

Excellence

BYD's global reputation for quality and innovation is unmatched. From the Blade Battery technology ensuring unparalleled safety and efficiency to their e-Platform 3.0 enhancing the driving experience, BYD sets the standard for electric mobility.

Tarik pelanggan baru & berulang

Pelanggan (dalam kes kompleks beli-belah komersial) lebih cenderung untuk makan di restoran atau kedai di pusat membeli-belah yang menyediakan akses tanpa had (jika boleh) ke pusat pengecasan EV. Kajian menunjukkan bahawa 35%+ pelanggan akan kembali ke hartanah tersebut.

evguru-hyundai-motor-ioniq6.jpg
evguru-public-ev-charging-station-in-malaysia.jpg

Tiada Kerumitan - EvGuru Mengurus & Menyelenggara Semua

EvGuru mereka bentuk, merancang, membina dan mengendalikan Pengecas DC (Pengecas Super) untuk anda. Tiada penyelenggaraan atau kerja tambahan diperlukan.

 

Pakar EvGuru akan melakukannya untuk anda. Duduk dan nikmati aliran tunai berterusan daripada perniagaan Pengecasan EV. 

Penyelesaian Pengecasan DC

Perkakasan

electric-station(1).png

Kami menawarkan pelbagai stesen pengecasan kenderaan elektrik berkualiti tinggi yang diperakui jurang negeri dalam julat harga dan ciri yang berbeza.

Perisian

cms.png

Kami menyediakan sistem CMS yang membolehkan anda mengurus pengecas anda dengan mudah, termasuk pengurusan beban, harga, pengebilan, hak akses, dsb.

Sebuah aksesori

plug.png

Kami mempunyai semuanya, daripada kabel pengecasan, palam pengecasan, meter, DB, MCB, RCCB, dan aksesori pelekap kepada kad RFID. Kami adalah sokongan terkuat anda!

Penyelesaian Turnkey

planning.png

Daripada konsep, perancangan, pemasangan, harga dan gerbang pembayaran sehinggalah sokongan, kami membantu perniagaan anda bermula dengan lancar.

Anjurkan Stesen Pengecas DC

apply
Apply

EV GURU  now in
MALAYSIA 🇲🇾

Ucapkan selamat tinggal kepada tekanan mengisih pelbagai petikan, kos dan kerumitan memikirkan kertas kerja untuk mendapatkan permit dan rebat.

 

Kami mempunyai pasukan juruelektrik profesional dan pakar untuk memastikan setiap pemasangan mengikut kod dan memenuhi piawaian dunia. Produk dan amalan kami memenuhi semua piawaian EU, UK dan AS. Kos adalah terbuka dan telus. 

HUBUNGI KAMI & KAMI PASANG PENGEcas EV UNTUK ANDA!

ev-guru-tesla.jpg
bottom of page