top of page

ϟ Dapatkan Sebut Harga Pemasangan

Tidak pasti Pengecas EV yang sesuai untuk EV anda? Sama ada anda sedang mencari pembekal pengecas EV atau pemasang pengecas EV profesional di Malaysia, kami boleh membantu! 
 
Sila isi butiran di bawah supaya kami boleh membantu anda memasang pengecas EV anda. Kami mengendalikan semua keperluan pengecasan EV anda!


Biar kami memilih produk yang betul yang mengecas paling cepat, dan memasangnya untuk anda, perkhidmatan sehenti untuk EV anda yang cantik!


​Kos pemasangan asas kami ialah Single Phase RM 1,679 | 3-Phase RM 1,749 (Harga istimewa ini hanya terpakai untuk Pengecas EV yang dibeli di kedai kami. Kos pemasangan asas Pengecas EV yang tidak dibeli melalui kedai kami ialah RM 1,899 / RM 1,949.), iaitu untuk pemasangan satu fasa dan termasuk bahan , 15 meter wayar dan kos buruh.

Pelan Pemasangan Asas termasuk:

1.    Untuk membekal & memasang EV Junction Box di dalam bilik elektrik termasuk:

a.    Kepungan logam
b.    3P MCB 40A
c.    3P RCCB 40A
d.    Penamatan kabel di DB utama

2.    Untuk membekal & memasang kabel dari EV Junction Box (bilik elektrik) ke kotak dinding EV (tempat letak kereta)

a.    5 x 1C 6mm2 Kabel PVC (R/Y/B/N/E)
b.    PVC konduit permukaan

3.    Untuk memasang xxkW wallbox EV pengecas & penamatan kabel

 

Jika pemasangan sebenar melebihi apa yang disertakan dalam pemasangan asas (cth, naik taraf fasa, perubahan voltan, kesukaran kerja yang tinggi, jarak jauh antara tempat letak kereta dan panel elektrik). Dalam kes ini, kami mungkin mengenakan bayaran tambahan. 


Jika anda tidak pasti sama ada anda layak untuk pakej pemasangan asas kami, sila isikan borang di bawah supaya kami boleh memberikan anda sebut harga yang tepat.

Tidak mahu mengisi borang di bawah? Anda juga boleh hubungi kami sekarang di 019-6228948 !

bottom of page